Hilux

Beinhard på utsiden. Behagelig på innsiden.

Fra kr. 360.000,- eks mva

Hilux. Ustoppelig siden 1968.

Hilux har bygd sitt sterke renommé i alle verdensdeler i over 50 år. Nå er den ny, tøffere, sterkere og har bedre fremkommelighet enn noensinne. Den er en sliter som hjelper deg med å løse de tøffeste oppgavene - fra en førerplass som har personbilstandard.

  • 2 utstyrsgrader: SR og SR+

  • 2,4 l dieselmotor 150 hk/400Nm

  • Hengervekt: 3 200 kg

  • Nyttelast: 1 tonn

  • Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp

  • Mye, mye mer!

Med karosseritypene Single Cab, fireseters Extra Cab og femseters Double Cab, bygger den nye 8. generasjon Hilux på det legendariske ryktet og driftssikkerheten modellen har opparbeidet seg. Nå redefineres tøffhet for krevende bruk med en ny og sterkere rammekonstruksjon, et forsterket plan, forbedrede 4x4 egenskaper og økt hengervekt.

Interiørdesign - varig og sofistikert, med innovativ teknologi

Senterkonsollen domineres av en 7-tommers berøringsskjerm, som er plassert nærmere brukeren for å gjøre den enklere å betjene.
Instrumentpanelet har store tydelige speedometer og turteller på hvert side av en full-farge 4.2” TFT multi-informasjons display, hvor innholdet enkelt kan endres med knapper på rattet.

Girspaken er kortere, for å gi en skiftefølelse mer lik personbiler. I tillegg er valget av kjøremodus inkludert firehjulstrekk betjent gjennom nærliggende brytere. Den høyverdige kvalitetsfølelsen i det nye interiøret er forsterket ved å benytte metallic dekorelementer på dashbordet, dørene, instrumentpanelet, rattet og girkulen.Det sorte setetrekket er tilgjengelig i tre ulike utførelser og høyeste utstyrsgrad har skinnseter.

Kjøreegenskaper på veien og utenfor

Den nye Hilux har fått en nyutviklet rammekonstruksjon som er 20 prosent stivere enn tidligere, og er designet for å oppnå forbedrede kjøreegenskaper, komfort, støynivå og kollisjonssikkerhet. Samtidig skal den ha enestående varighet i de mest ekstreme omgivelsene.

Den sterke og varige bladfjæringen med doble støtdempere har fått en omfattende revidering, for å kombinere off-road egenskaper med SUV-lik kjørekomfort og stabilitet. Den nye Hilux er utstyrt med en valgbar firehjulstrekk med høy- og lavgirserie, samt låsbare «limited-slip» differensialer bak. Takket være et kraftig forbedret dreiemoment på lave turtall fra 2.4 D-4D Diesel motoren, samt den økte styrken i ramme-konstruksjonen, har hengervekten økt til 3,2 tonn.

Eksteriør design – tøffhet redefinert

Med dimensjonene 5,335 mm lengde, 1,855 mm bredde og 1,815 mm høyde, er den nye Hilux 75 mm lengre, 20 mm bredere og 45 mm lavere enn forgjengeren.

Den nye fronten er det tydeligste uttrykket for kombinasjonen av tøffhet og raffinement. Dette oppnås gjennom en “Keen Look” utformet øvre grill og hovedlykter, sammen med en kraftfull støtfanger med en “Under Priority» nedre grill. Den andre horisontale tverrstripen i den øvre grillen går over i den nye lyktegruppen med en unik kjørelys-signatur fra de 12 hvite LED-pærene. Den avanserte lyktegruppen inkluderer også LED nærlys på toppmodellen.

Lasteplanet på nye Hilux er større, sterkere og mer praktisk enn før. Maksimal lasteplass har økt fra 1,544 mm til klasseledende 1,645 mm. Lastelemmen får nå sterkere hengsler og kraftige stålbraketter er benyttet for å holde den i åpen posisjon. Selve planet er sterkere for å redusere skader ved av- og pålessing.