Proace

Kommer i tre lengder!

fra 330.000,- eks mva

Proace. Får jobben gjort

Proace er kvikk og lettkjørt og passer alle slags virksomheter. Den nye varebilen tilbys i et bredt utvalg og flere varianter enn før. Den blir tilgjengelig i to utstyrsgrader og i tre karosserilengder: • Proace Lang, Medium og Compact

Med det iøynefallende designspråket, kan Proace lett identifiseres som den siste tilveksten til Toyota-familien. Utvalget dekker tre ulike karosseristørrelser - CompactMedium og Lang.

Alle tre Proace varebilstørrelser leveres med praktiske skyvedører med vindu på høyre og venstre side og sidehengslet eller topphengslet bakdør. Alle utgaver er 1,92 meter brede og 1,9 meter høye. De har en maksimal lastekapasitet på opptil 1400 kg, og en hengervekt på opptil 2500 kg.

Innvendig har bilen blitt designet for å tilfredsstille behovene til både firmabrukere og private eiere. Dashbordet er utstyrt med tydelige analoge instrumenter og ergonomiske brytere. Sittestillingen er lik det man finner i en SUV og føreren har god sikt ut. Girspaken er montert så nært rattet som mulig, slik at føreren kan ha to hender på rattet så mye som mulig.

Utstyrsgrader

Den nye Proace er tilgjengelig i tre ulike utstyrsgrader; Basic og Comfort for varebil, samt en PROACE VERSO personbil som lanseres mot slutten av 2016.
  • 4 dieselmotorer: fra 95 til 180 hk
  • Front- og sidekollisjonsputer
  • Fullverdig 3-seter
  • DAB+ radio
  • Vindu i skyvedør er standard
  • Kjøleboks i hanskerommet

For å tilby uproblematisk tilgang til utfordrende arbeidsmiljøer, kan Proace varebil utstyres med økt bakkeklaring (+25 mm) og Toyota Traction Select. Sistnevnte tilpasser bilens elektroniske traction kontroll system for å forbedre fremkommeligheten under krevende forhold.

I tillegg til det standardiserte stabilitetskontrollsystemet, har funksjonen tre spesifikke modus spesielt utviklet for å kjøre på snø (aktiv opptil 50 km/t), gjørme (opptil 80 km/t) og sand (opptil 120 km/t).

Drivlinjer

Den nye Proace varebilen er tilgjengelig med fire forskjellige drivlinjer, med to dieselmotorer på 1,6 og 2,0 liter med forskjellige ytelser og girkasser. Bilen får Toyotas Stop & Start system, og hele utvalget får en reduksjon av CO2-utslippene i forhold til utgående modell, og målsetningen er klasseledende utslipp i MDV-segmentet.

En 70 kW/95 hk variant av 1,6 literen mates til en 5-trinns manual girkasse (210 Nm dreiemoment). Den genererer et CO2-utslipp på 144 g/km-148 g/km og et drivstofforbruk på 0,55 – 0,56 l/mil.

En mer kraftfull utgave med et dreiemoment på 300 Nm har 85 kW/115 hk og kan fås med en 6-trinns manuell girkasse. Den har Stop & Start system og får et CO2-utslipp på 133-137 g/km og et drivstofforbruk på 0,51 – 0,52 l/mil.

Nye Proace varebil lanseres i Norge sommeren 2016, mens personbilen PROACE VERSO lanseres mot slutten av året. Prisene er ennå ikke klare.